Presidenti dhe qeveria e Jemenit japin dorëheqje

0
164

Presidenti i Jemenit dhe kabineti i tij qeveritar, kanë dhënë dorëheqje.

Kjo lëvizje vjen pak ditë pasiqë rebelet houthi ia kanë mësyer qeverisë, shkruan CNN.

Lajmet për dorëheqjen e Presidentit Abu Rabu Mansour Hadi, vijnë pasiqë përfaqësuesi i qeverisë së Jemenit, ka thënë se mesnatën e së mërkurës, dorëheqjen e ka ofruar edhe kryeministri i vendit Khaled Mahfoudh Abdullah Bahah dhe kabineti i tij qeveritar.