Prindërit zbuluan nga vizatimet se vajza përdhunohej nga prifti (Foto)

Një nënë dhe baba në Brazil, zbuluan se vajza e tyre 5 vjeçe, ishte abuzuar seksualisht nga prifti në sajë të vizatimeve që ajo kishte bërë.

Prifti Joao da Silva, 54 vjeç, tha se e ka pranuar sulmin, pasi babai i acaruar i fëmijës u përball me atë në qytetin e Montes Claros, në Minas Gerais në Brazil.

Prindërit e vajzës e gjetën skicën pasi vajza e tyre papritmas refuzoi të marr pjesë në klasën e mësimit të anglishtes të Da Silvas.
Vogëlushja ishte kaq e shqetësuar saqë prindërit e dërguan tek një psikolog për fëmijë. Kjo e fundit dyshoi se 5-vjeçarja ishte abuzuar seksualisht dhe u kërkoi prindërve që të kërkonin në dhomën e vajzës për të gjetur ndonjë shenjë.

Në mesin e librave, ata gjetën 6 vizatime që të thyenin zemrën, të cilat ishin bërë nga vajza e tyre. Skicat kishin detaje rreth abuzimit seksual, transmeton Shqip.

Një vizatim tregon një burrë që kanos një fëmijë dhe që ajo ka një pamje prej të terrorizuare në fytyrë.

Në një tjetër skicë, shihet një vajzë e shtrirë në një shtrat me një burrë duke e detyruar veten që të futet në mesin e këmbëve të saj. Kur babai u konfrontua me priftin në një telefonate, ai i tha policisë, kleriku iu rrëfye.

q1-4

Artikulli paraprak“Është qesharake” që Kosova të shtyhet për kufi
Artikulli vijues“Ajo ishte në një pellg gjaku, ulërinte nga dhimbjet”