Printerët Canon PIXMA përkrahin Google Cloud Print

0
282

Canon ka paralajmëruar që modelet e reja të caktuara të inkjet printerëve Canon PIXMA All-In-One prej tani përkrahin Google Cloud Print, duke ofruar shtypje driver-free nga kompjuterët, tabletët apo edhe telefonat mobilë të caktuar në çfarëdo printeri Google Cloud Print.

Google Cloud Print në fillim do të përkrahet nga tri modele të lansuara së fundi nga linja PIXMA, dhe atë PIXMA MG8250, MG6250 dhe MX895. Ky funksion u mundëson shfrytëzuesve që të shtypin lehtë nga Gmail dhe Google Docs, duke i bërë printerët privatë dhe afaristë të disponueshëm për çfarëdo lloj shtypi nga Interneti apo aplikacionet nga telefoni juaj mobil.