Qeveria dërgon në Kuvend amendamentet për FAK-un

0
186
Qeveria e Kosovës ka proceduar për në Kuvend amendamentet për ndryshimet kushtetuese për themelimin e Forcave të Armatosura të Kosovës.

Këtë vendim kabineti qeveritar mori në mbledhjen e Qeverisë. Kundër këtyre amendamenteve votuan zëvendëskryeministri nga Lista Serbe, Branimir Stojanoviq dhe njëri nga ministrat e listës.
 
Kryeministri Isa Mustafa tha se ndërtimi i Forcave të Armatosura të Kosovës nuk po bëhet mbi baza etnike, por për gjithë qytetarët e Kosovës pa dallim.kohaislame