Rrëshqitëze, numër i madh i automjeteve përfundojnë në kanale

0
188

Në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, fshati Bardhosh, së paku 6 automjete përfunduan në kanale,- anash rrugës dhe dy aksidente tjera ndodhën në mëngjes, për shkak të akullit të rrugë. Lajmi është konfirmuar nga gazetari Mefail Bajqinovci, i cili ka bërë disa fotografi me këtë rast. ” Pashë minimum 6 automjete që kishin përfunudar në kanal anash rrugës dhe dy aksidente tjera. Rruga ishte e gjitha akull, sikurse ne patinazh “, tha gazetari Bajqinovci për rtklive.