Qytetari i moshuar, Jahjagës: A ju vjen marre me punu kështu? A jeni në mend? (Video)

0
227

Shëtitja e sotme e presidentes Atifete Jahjaga nëpër rrugët e qytetit të Mitrovicës, është përcjellë edhe me disa momente interesante.

Presidentja Jahjaga është takuar dhe ka biseduar me shumë qytetarë, ku ndër ta ishte edhe një i moshuar i cili u ankua për jetesën e vështirë me vetëm 70 euro.

“Unë 35 vjet punë e 70 euro po mi jepni. A ju vjen marre me punu kështu? A jeni në mend çka po boni, a çka po hani, a kah po shkoni? Kush po ju mëson kështu? 20 mijë i ka vra shkau, e 100 mijë i qiten prej Kosove këta hajnat”, tha ai. /Veriu.info/

“>