Ramadani: Rruga e Maqedonisë në qorrsokak(Video)

0
256

Analisti nga Maqedonia Ramadan Ramadani, në emisionin SFIDA, u shpreh se Maqedonia që moti kohë është futur në një qorrsokak dhe këto mega skandalet nuk ia prishin aspak imazhin e rrënuar.

Ai u shpreh i ashpër kur drejtoi fjalët për partitë shqiptare duke thënë se ata në kësi situata i duan shqiptarët që mos të jenë të përzier dhe me një formë e relativizojnë atë se çfarë ndodhi realisht me ata skandale.

Në këtë emision ishte në fokus ajo se çfarë po ndodh realisht në Maqedoni, shqiptarët në mes dhe disa ndodhi globale që kanë të bëjnë me muslimanët. Për më shumë, videoja e emisionit:

“>