VIDEO – Pse thonë që njeriu është kriju prej majmuni

Teoria e darvinit se njeriu është krijuar prej Majmunit fatkeqësisht mësohet edhe në vendin tonë, edhe pse ne shqiptarët gjithmonë me buzqeshje e kemi tejkalu këtë pjesë megjithatë ta dëgjojmë prap një përgjigje kësaj radhe nga Hoxha i nderuar Ferid Selimi:

Artikulli paraprakVIDEO – Ku është dallimi ndërmjet jush dhe pales që ju shanë?
Artikulli vijuesRusia vret 36 civilë sirianë