Regjimi sionist teston “me sukses” “Goditja e shpejt e gurit të Davudit”

0
213

Ushtria e regjimit sionist ka njoftuar se ka testuar me sukses një sistem mbrojtës raketor të quajtur “Goditja e shpejt e gurit të Davudit”.
Agjencia informative studentore ISNA duke cituar faqen informative “Russia Today”, njofton se regjimi sionist ka testuar një sistem raketor të quajtur “Goditja e shpejt e gurit të Davudit” në një lokacion të panjohur brenda territoreve të pushtuara palestineze. Ky sistem raketor i cili njihet edhe si “Shkopi Magjik” është zhvilluar dhe sofistikuar në mënyrë të përbashkët mes kompanisë “RAFAEL” të regjimit sionist dhe asaj amerikane “RAITUN”. Ky sistem raketor është projektuar për mbrojtjen e sulmeve të raketave me distancë 40 deri 300 kilometra.