SHKURT – Ngjarjet në Paris dhe portalet Islamofobe Kosovare

0
822

Ngjarjet në Paris me gëzim të madh e mirpritën portalet Islamofobe Kosovare, duke postuar dhe mbuluar çdo lëvizje dhe lajm që vinte nga Parisi, këta islamofob as 2% nuk mbuluan kur teroristi Serb u mundua në Prishtinë të hedh TNT bomba, këta Islamofob as 2% nuk e mbulojnë krizën ekonomike që gjendet Kosova, këta Islamofob as 2 % nuk i mbulojnë të zezat që i ndodhin Kosovës, këta Islamofob as 2% nuk flasin për ushtrinë e Car Lazarit, për zajednicën, për Mitrovicën. Këta jan shkije të nderuar shikues! Mos u mashtroni!, gjithmonë kur flasin për extremizëm Islamik mos ua pranoni lajmin (sepse duan të të mashtrojnë) Islami është Fe dominuese tek Shqiptarët dhe do të mbes ashtu deshti apo nuk deshti gazetaruci Islamofob nga Kosova!