“Unë dyshoj se serbët kanë transplantuar organe”

0
189

Kirurgu i përgjithshëm vaskular Dr Goran Kronja deri katër vite më parë punonte në Akdaemin Medicinale , kur edhe u pensionua, ai në një intervistë për Svedok, thotë (përsëri) se nuk besohet në mënyrë të paligjshme të jenë rrëmbyer Serbët në Kosovë.

Herën e parë,kishte thënë se “Dëshmitari” bëri kur Del Ponte kishte botuar një libër, “The Hunt”!
Jo, ai thotë, megjithatë, se një mundësi e tillë nuk ekziston teoritikisht, por ajo është “e organizuar në shkallë shumë të madhe të krimit, sepse ajo mund të bëhet vetëm nga dy ose tre njerëz.”
Prof Dr Kronja, i cili që nga viti 1996 është bërë i suksesshëm me më shumë se 200 transplantime të veshkave, dhe thotë se njerëzit nga Kosova, mund të ishin vetëm ndërmjetësues./Indeksonline/kohaislame