Shpellat Theur dhe Hira, në të cilat u strehua Muhamedi

0
362

Shpellat Theur dhe Hira, në të cilat u strehua Muhamedi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, Video kualitative

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/SQojEPI2Yac” frameborder=”0″ allowfullscreen] [iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/P7FMLkG9e58″ frameborder=”0″ allowfullscreen]