Shpërthejnë 6 automjete të Press tv dhe Al Alam në Siri

0
174

Sipas press tv, burimet informative siriane njoftojnë se një automjet i bombaruduar ka shpërthyer 6 automjete që i përkisnin Press tv dhe Al Alam pranë zyrave të këtyre dy rrjeteve informative (agjencione iraniane te mediave). Ky shpërthim ka ndodhur në Damask ndërkohë që një person i paidentifikuar ka hedhur një aparat në të cilin ishte kurdisur bomba në drejtim të automjetit të press tv. Ky sulm nuk është shoqëruar me viktima, por personi përgjegjës është larguar menjëherë nga vendngjarja disa minuta para shpërthimit të bombë