Shtatë mënyrat për të përshpejtuar metabolizmin

0
128

Shumë prej nesh kanë një metabolizëm të avashtë. Kjo e bën tepër të vështirë për të humbur në peshë, si dhe tepër të lehtë për të shtuar në peshë.

Gjithsesi, ka një lajm të mirë. Me shumë lehtësi, ju mund t’i jepni një nxitje naturale metabolizmit, por vetëm nëse dini se si…

Poshtë do të gjeni 7 mënyra për të rritur metabolizmin tuaj:

1. Ushtrime intensive herët në mëngjes

2. Hani më shumë ushqime pikante

3. Pini sa më shumë ujë

4. Ruajini tiroidet të shëndetshme

5. Mos e neglizhoni kurrë mëngjesin

6. Mos hani shumë në darkë

7. Krijoni më shumë masë muskulore /albeu/kohaislame