Shteti në krye të detyres (Foto)

Respekt dhe mirenjohje per te gjithe punonjesit e OSHEE-se qe po sakrfifikojne ne zonat e veshtira, ku per shkak te amortizimit te rrjetit dyzet e ca vjeçar, problemet jane te jashtezakonshme!

Shtrirja me tutje e investimeve te nisura ne rrjet nga OSHEE-ja e rilindur fale kontributit te gjithe shqiptareve, do te sjelle hap pas hapi zgjidhjen e shumepritur e te qendrueshme kudo neper Shqiperi./Edi Rama./

kumti.com

Image may contain: snow, tree, sky, outdoor and nature

Image may contain: night, sky and outdoor

Artikulli paraprakFUSTANI I NJËJTË NË DY DASME
Artikulli vijuesParlamenti turk fillon debatin mbi ndryshimet kushtetuese