Shushuritjet për Hafez Shirazin…

Të enjten që iku (17.12.2015), në orët e mbrëmjes, në tri sheshe të Prishtinës (Sheshin Skenderbeu, Sheshin Nënë Tereza dhe në Sheshin Mis Edit Durham), janë shushuritur poezi të Hafez Shirazit, poetit të madh persian e botëror.
Me këtë “Pupëza”, veç i ka nisur aktivitetet e saj në kuadër të muajit të Rumiut, të cilat po syon t’i bëjë të përvitshme edhe këtu tek ne!

Artikulli paraprakPezullohen për 8-vjet Sepp Blatter dhe Michel Platini
Artikulli vijuesMyslimanët mbrojnë të krishterët nga sulmi në autobus