Si falen muslimanët në publik?

0
414

Fotografja Sana Ullah, ka bërë një aktivitet interesant social duke treguar se si falen besimtarët musliman në vende të ndryshme.

sub-buzz-5991-1474402809-3

Ajo ka thënë se ideja është se përmes fotografisë që tregon besimtarët musliman duke fal namazin se me sa lehtësi e bëjnë ata dhe si raportohen ato në media përcjell buzzfeed.

sub-buzz-5893-1474402760-1

“Shumica e muslimanëve nuk janë të këqij, që lëndojnë botën dhe njerëzit në të, por Muslimanët janë të obliguar gjithnjë të duan sinqerisht dhe të gjejnë paqe me vetveten e tyre pesë herë në ditë” ka thënë ajo.

sub-buzz-4697-1474402824-1

Ullah, u kërkon njerëzve që fotografon për ti dërguar në një vend ku ata janë falur e pastaj i fotografon.

sub-buzz-2067-1474559347-1

Ajo i pyet se si erdhën deri tek namazi në atë lokacion. Dhe njerëz të ndryshëm kanë treguar përvojat e tyre se si kanë filluar të falin namazin./KohaIslame

sub-buzz-1526-1474559345-28 sub-buzz-24274-1474559351-11