Si ishte përgjigjur Muhammad Ali kur ishte pyetur nëse kishte truproje (Video)

Në një intervistë të bërë shumë kohë më parë, legjenda e boksit botëror që vdiq sot në moshën 74 vjeçare, Muhammad Ali, ishte pyetur nga gazetari amerikan, Michael Parkinson, nëse kishte truproje, dhe përgjigjja e tij ishte mjaft interesante.
Michael Parkinson: A keni truproje?

Mohammed Ali: Jo, kam një truproje. Ai nuk ka sy, edhe pse Ai sheh. Ai nuk ka veshë, edhe pse Ai dëgjon. Ai mban mend çdo gjë me ndihmë të mendjes dhe kujtesës. Kur ai dëshiron të krijojnë diçka, Ai thjesht e urdhëron krijimin e asaj gjeje, dhe ajo gjë gjallërohet, por ky urdhër nuk i përçon fjalët të cilat formohen më gjuhë. Ai dëgjon fshehtësitë e tjerëve në mendime të qeta. Ky është Zoti, Allahu. Ai është truproja ime. Ai është truproja e juaj. Ai është Suprem, i Zgjuar.

https://www.youtube.com/watch?v=QDpaah3UFhU

Artikulli paraprakÇfarë i kishte thënë Muhammad Ali Aziz Salihut në vitin 1984? (Video)
Artikulli vijuesMuhamed Ali (Stamboll – viti 1976): Udhëheqësi i parë i bardhë që më përqafoi ishte Nexhmedin Erbakan! (Ish-Kryeminister i Turqisë)