Si lirohen nga pagesa veturat për persona të hendikepuar

Veturat lirohen vetëm nëse personi ka statusin e personit te hendikepuar, vetura është e përshtatur për nevoja te tij dhe importohet nga personi i hendikepuar.

Sa i përket kufizimit ekziston edhe për këto subjekt.

Vërejtje: Veturat për persona me përcjellës ( të cilët nuk janë fare në gjendje të ngasin veturën) nuk gëzojnë këtë lirim edhe nëse posedojnë dokument mbi paaftësinë./Kumti.com

Artikulli paraprakSi përcaktohet vlera e automjeteve?
Artikulli vijuesÇka ndodh me mallin e konfiskuar?