Çka ndodh me mallin e konfiskuar?

Moving in. Stack of cardboard boxes in the empty room with copy space

Fillimisht malli i konfiskuar deponohet në depot e Doganës, nëse fjala është për mallrat ushqimore atëherë konstatohet afati i skadimit dhe kontaktohet Ministria e Bujqësis ( Agjensioni Fito – Sanitar – Veterinar) nëse mund të shitet si mall apo jo.

Nëse behet fjale për mallrat tjera çdo here kur është e hapur ndonjë procedure ankimore, atëherë pritet vendimi nga ana e Departamentit Ligjor, përkatësisht nga ana e Bordit të Pavarur të Ankesave./Kumti.com

Artikulli paraprakSi lirohen nga pagesa veturat për persona të hendikepuar
Artikulli vijuesKamioni i Bechtel-Enkas iu mori jetën ketyre dy të rinjëve[Foto]