Si ta mbroni fëmijën nga rrëmbimi? Ja disa rregulla të pazavendësueshme (Video)

Si ta mbroni fëmijën nga rrëmbimi? Aftësitë thelbësore të sigurisë për fëmijët: 10 rregulla të rëndësishme që çdo fëmijë duhet të njohë dhe të ndjekë. Tregojeni këtë video një të vegjlit tuaj!

Artikulli paraprak7 Gabimet në veshje që të gjitha femrat i bëjnë
Artikulli vijuesHaradinaj kërcënon KEK-un: Ua rrëzoj zyret bager nëse nuk e kryejnë punën (Video)