43 të vdekur nga bombardimet ruse në Halep

0
216

Në sulmet ajrore që avionët reaktivë rusë kanë kryer në një zone të banuar të Halepit, në veri të Sirisë, të kontrolluar nga opozitarët, kanë vdekur 43 persona dhe janë plagosur 80 të tjerë.