STOP RADIKALIZMIT TË KRISHTERË!!!

0
827

14705874_10154902281498352_6018599310700976924_nShkruan: Bekim Berisha

STOP RADIKALIZMIT TË KRISHTERË!!!

Ftoj Berat Buzhalën, Kastriot Myftarajn, Fahri Xharrën, Arbana Xharrën dhe atë tipin që e hante atë kafshën që e han jashtëqitjen e vet (derrin de), që të prononcohen lidhur me deklaratën luftënxitëse, ekstremiste, radikaliste të kryeterroristit sërb i cili njëherit edhe e ushtron detyrën e kryepeshkopit të kishës sërbe! Imagjinoni sikur Naim Tërnava (kryetar i BIK-ut) të deklaronte diqka të tillë, se çfarë do të ndodhte?!

p.s. I ftoj që emisionin ta transmetojnë edhe Alsat-M, me ndonji titull si: radikalizmi i krishterë!!