Studentët kërkojnë drejtësi për rastin “Kiçina”

0
247

Organizatat studentore të Universitetit të Prishtinës, kanë shprehur indinjatën dhe shqetësimin e tyre, lidhur me procedura dhe aktgjykimin e dhënë në rastin “Kiçina”.

Ata kanë kërkuar nga Gjykata Kushtetuese e Kosovës që ta kthej në rigjykim këtë vendim të Gjykatës pasi, sipas tyre, ai ka qenë i pa bazuar në fakte dhe si i tillë, i pa drejtë./BS/kohaislame