Sulltan Mahmudi dhe ministrat e tij (ngjarje e vërtetë) (VIDEO)

0
253

Hoxha i nderuar Jusuf Hajrullahu ka treguar një ngjarje tepër interesante që i ka ndodhë Sulltan Mahmudit të famshëm, ktë ngjarje përplot urtësi dhe mësime mund ta ndëgjoni duke klikuar në linkun më poshtë: