Të punësuarit në BFI, dëshmitar të incidentit morën ndihmën mjekësore

0
186
Të punësuarit në BFI që kanë qenë në vendin e punës gjatë sulmit të grupit të udhëhequr nga Ibrahim Shabani pas 20 orëve vonesë kanë marrë ndihmën mjekësore.
 
Edhe pse të shokuar nga gjendja e incidentit të djeshëm, në BFI ka pasur mundësi të depërtoj vetëm policia e shtetit.
 
Ndërkohë, shefi i kabinetit të kryetarit të BFI-së, Agron Vojnika shkruan në profilin e tij në Facebook për ndihmën mjekësore dhe ankthin që e kanë kaluar gjatë dhe pas incidentit në BFI në Shkup.
 
“Sot morrëm ndihmën mjeksore, pas sulmit të djeshëm kur mbi 50 persona na sulmuan në vendin e punës dhe me dhunë të paparë tentuan të na largojnë. Ndoshta të lënduar fizikisht, por morali dhe vendosmëria janë në nivelin më të lartë”, shkruan mes tjerash Agron Vojnika.