Telefonat dhe Kurani

0
273
I shihni sot njerëzit me telefona në dorë: mëngjes, mbrëmje, para dhe pas namazit?!
Kështu ishin muslimanët e parë me Kur’anin.
 
Ekrem Avdiu @ekrem971 (e huazuar)
Shprëndaje
Artikulli paraprakEgoisti
Artikulli vijuesPaanshmeria tek American Sniper