Paanshmeria tek American Sniper

0
275
Nuk e di se sa të paanshëm mund të jenë ata njerëz që edhe kur analizojnë një film amerikan “american sniper” dhe flitet për skenën eksplicite e vrasjes të një fëmije në shtëpinë e tij, arsyetohet në mënyrë shumë të lehtë dhe pa ndonjë dhimbje dhe kritikë, madje edhe si përkrahje ose si dukuri normale!!!!
ncncncncnc…
O Allah na ruaj mendët!
Bekir Halimi