Therret me thikë një shqiptar nga Shkupi në Islandë

0
343

Një grup nacionalist në Islandë e ka sulmuar me thikë një të rin shqipëtar me inicialet U.I. nga qyteti i Shkupit, i cili shkoi atje për një të ardhme më të mirë.

Por sipas tij tashmë Islanda po e humb fuqinë ekonomike, edhe pse kohës së fundit shumë shqipëtarë nga Maqedonia, kryesisht nga Shkupi shkojnë për të punuar në këtë shtet.

Informacionet e Almakos flasin se gjendja e të riut pas therrjes me thikë po shkon drejt stabilizimit dhe normalizimit.