(VIDEO) Thirrje për Hilafet, tradhtija e arabëve dhe vdekje e Izraelit para vëzhguesve të UN

0
285

Një masë e madhe protestuesish sirian, në prani të katër vëzhguesve të UN bënte thirrje për kthimin e Halifatit, largimin e Gjirafës (Bashar Esadit), për tradhtinë që arabët ju bënë sirianëve duke i lënë ata pa mbrojtje dhe pa mbështetje si dhe thirrje për vdekjen e Izraelit.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/F7ISEVvUXBM” frameborder=”0″ allowfullscreen]