“Xhevreku”, turk apo grek

0
313

Rivalët historik, Turqia dhe Greqia që kanë shumë mosmarrëveshje në çështje politike, tash kanë hapur edhe një tjetër: cili xhevrek apo kek është përgatitur për shekuj me radhë në njërin apo tjetrin nga këto vende.

Dhoma e shitjes së simiteve synon të mbroj produktin si turk, derisa grekët thonë se ky produkt është i tyre, i njohur si Kouluri. /koha/kohaislame