Trafiku seksual i fëmijëve në Britani

0
192

Gjatë vitit të kaluar Shqipëria ka qenë vendi më i zakontë i origjinës së viktimave të skllavërisë seksuale në Britani e pasuar nga Nigeria, Vietnami dhe Rumania.

Ky eshte pohimi i Agjencise Kombetare te Luftes kunder Krimit ne Britani. Sipas gazetes ‘The Independent’, e cila citon burime nga kjo agjensi, e cilesohet edhe si FBI-ja britanik, me shume se 140 femije jane identifikuar si te trafikuar per abuzim seksual vitin e kaluar, nderkohe qe numri i personave te shpetuar nga kjo skllaveri eshte shtuar me thuajse 50 per qind. /tch/kohaislame