Foto: Torturojnë seksualisht 14-vjeçaren, më pas pozojnë me të

0
1361

Katër adoleshentë nga familje të mira janë nën akuzë pasi kanë sulmuar seksualisht një 14-vjeçare gjatë një feste të dehur.

Më pas ata i postuan fotot në FB.

Policia thotë se viktima ka plagë të brendshme dhe është e traumatizuar.

Adoleshentët akuzohen se e kanë përdhunuar vajzën me objekte të huaja, pasi e kanë zhveshur.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin Pskov të Rusisë.

Ata akuzohen se e kanë detyruar vajzën të konsumojë vodka të fuqishme përpra se ta sulmonin.

Adoleshentët janë arrestuar.

Ata nuk rrezikojnë burgun pasi janë shumë të rinj, por Avokati i Popullit ka bërë thirrje që për ta të bëhet përjashtim.

Këtë janë disa nga lajmet që na vijnë nga kultura perëndimore, të cila ka plotë raste të tilla.