Transformimi i FSK-së në FAK me tri faza

0
167
Ministri i FSK-së, Haki Demolli ka deklaruar se para aprovimit të draftligjit për transformimin e FSK-së në Forca të Armatosura të Kosovës, kuvendi duhet të votojë ndryshimin e amendamenteve kushtetuese.
 
Demolli, duke iu përgjigjur pyetjeve të deputetit të AAK-së, Rrustem Berisha, ka thënë se procesi i transformimit do të zhvillohet në tri faza dhe është në pajtim me procedurat e sektorit të sigurisë..kohaislame