Tri fakultete,dy magjistratura,një doktoraturë, i pa punë

0
215
Kumanovë, 17 shkurt- Dje në Fakultetin Filozofik në Shkup, m-r Avni Avdiu mbrojti me sukses temën e doktoraturës “Nocioni i së majtës dhe të djathtës te partitë politike shqiptare në Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë prej vitit 1990 deri më 2010”, dhe mori titullin Doktor i shkencave të filozofisë politike, ndersa mentor i tij ishte filozofi i njohur Akademik Ferid Muhiç.
 
Ju njoftojme se Dr. Avni Avdiu ka të kryera 3 Fakultete, 2 Magjistratura, dhe tashmë 1 doktoraturë, ndersa është ne perfundim të doktoratures së dytë në Tiranë.
 
Në entin e punësimit në Kumanovë, Dr.Avni Avdiu evidentohet si i pa punë.