Trungu më i vjetër në botë i ullirit

0
290
Kjo pemë e quajtur Al Bedevi mendohet të jetë ulliri më i vjetër në botë dhe është i vendosur në fshatin Al Walaja në Bethlehem, Palestinë.
Dy grupe të ndryshme të ekspertëve japonezë dhe europianë e llogaritin trungun Al Badavi (Big One), mes 4.000 dhe 5.000 vjet të vjetër, duke e bërë atë trungun më të vjetër në botë të ullirit.