Turqi: Hiqet ndalesa e hixhabit në klubin e oficerëve

Ministria turke e mbrojtjes ka nxjerrë sot një vendim zyrtarë i cili është botuar gazetën zyrtare të ushtrisë me të cilin hiqet ndalesa e hyrjes së grave me mbulesë në klubet e oficerëve.

Rregullorja është lëshuar sot dhe lidhet me rregullat e veshjes gjatë hyrjes në klubet e oficerëve, ndërsa deri tani ka qenë e ndaluar të hyhet me hixhab. Sipas rregullave të reja, që dikush të hyjë në klubin e oficerëve duhet ta ketë fytyrën të zbuluar por jo edhe kokën.

(Islampress)

Artikulli paraprakRreth 300 hebrenj hyjnë me dhunë në kompleksin Al-Aksa
Artikulli vijues“O Njerëzit e Zotit..!”, thirrja e urtë e Hafiz Sheuqet Boriçit… (1)