Twitter do të bëhet me pagesë?

0
316
Men are silhouetted against a video screen with an Twitter logo as he poses with an Samsung S4 smartphone in this photo illustration taken in the central Bosnian town of Zenica, August 14, 2013. REUTERS/Dado Ruvic (BOSNIA AND HERZEGOVINA - Tags: BUSINESS TELECOMS)

Rrjeti social Twitter mund të fusë opsionin e pagesës për përdoruesit e saj.

Lajmi vjen pas krizës financiare dhe aktivitetit jo shumë të madh të llogarive në aplikacion.

Rivali i Facebook aktualisht po kryen një studim se si vlerësohet dhe nëse ka përdorues të interesuar për këtë ide, transmeton BBC.

Nëse Twitter e zbaton këtë ide, gjasat janë të mëdha që numri i përdoruesve të saj të bjerë edhe më shumë.

Kjo pasi konkurrentët e këtij rrjeti social janë të gjithë pa pagesë për përdorim dhe funksionojnë nga të të ardhurat që i gjenerojnë nga reklamat.