U realizua edhe raundi i njëzet e dy nga projekti “Gostivari për refugjatët sirian”

0
195

Dje u realizua edhe raundi i njëzet e dy nga projekti i nisur dhe ideuar nga Bejtullah Jakupi, pronar i Market Keta e i titulluar si “Gostivari për refugjatët sirian”, transmeton zhurnal.mk

Projekti në fjalë përfshinë ndihmë në produkte të ndryshme ushqimore si dhe në rroba e që dedikohen për refugjatët nga Lindja e Mesme dhe Afrika e që po kalojnë në Gjevgjeli dhe Tabanoc.
Kësaj here u nis një furgon me ndihma, i cili përveç përkrahjes së Bejtullah Jakupit, gjeti edhe përkrahjen e : Mallzim Memedi, Agim Iseini, Alajdin Spahiu, Argjend Mustafai, Fatmir Seferi, Mensur Rexhepi, Ajdin Ajdini, Visar Elezi, Muzafer Saliu, Meli Selimi, Nasfi Seferi, Lumani Kefser, Fadbi Imeri, Bylent Brica, Ajet Osmani, Nasir Tairi, Shenazi Tairi, Nuriman Musliu, Mustafa Saliu, Afrim Jakupi (Forinë) dhe Hisa Ajdini,