Ushtria çlirimtare ka kapur një pilot që i përngjan Asadit

0
117

Ushtria çlirimtare Siriane sot të marten, ka arritur të rrëzoj dy aeroplan dhe të kap të dy piloted, njëri i cili i përngjan shumë kryetarit të Siris Beshar Asadit.

Besam Dadeh këshilltar i ushtrisë çlirimtare, ka thënë për rrjetin e lajmeve Anadoll nëpërmjet telefonit, se njëri nga pilotet i cili me gradë ushtarake është kapiten i përngjan shumë kryetarit të qeveris Beshar Asadit.
Dadeh thekson se njësite të ushtrisë çlirimtare, përcjellin ngjarjen duke thënë se dy pilotet kanë kërcyer së pari nga aeroplanët me parashuta para se të goditen, dhe kanë ra në zonën ku e kontrollon ushtria qeveritare, për të mos ra në duart e ushtrisë çlirimtare, por njësitet tona kanë arritur ti kapin të dy pilotet./mszh/kohaislame