Ushtria dhe populli duke bërë dua – Prizren, viti 1911 (FOTO)

Foto eksluzive nga koha e Perandorisë Osmane në Prizren, viti 1911. Ushtria dhe populli duke bërë dua.

Artikulli paraprakBeogradi në kohën e Perandorisë Osmane e mbushur me Xhamia
Artikulli vijuesUshtria turke asgjëson 24 terroristë