Vetëm në Kinë kanë celularë 1.3 miliard njerëz

0
223

Ministria e Industrisë dhe e Teknologjisë së Informacionit në Kinë, ka njoftuar se në tremujorin e parë të këtij viti përdoruesit e telefonit në Kinë u shtuan me 31 milionë e 490 mijë.
Numri i përgjithshëm i përdoruesve të celularëve mendohet të ketë arritur mbi 1.3 miliard. 
Ndërkohë është punuar mjaft shumë edhe në ndërtimin e rrjetit 3G.