VIDEO – A kam drejtë pa abdest të lexoj ajete të Kuranit që postohen në internet

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i drejtohet hoxhës Abil veseli thotë: A kam drejtë pa abdest të lexoj ajete të Kuranit që postohen në internet?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakKush ishte njeriu më i pasur në historinë e njerëzimit?
Artikulli vijuesSenegal, minarja me këmbanë dhe sahat tërheq vëmëndjen e vizitorëve