VIDEO – A lejohet me ja uru festat të Krishterëve

0
334

Vazhdojm me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë madhështore Islame, pyetja e radhës e që është e parashtruar hoxhës Remzi Isaku thotë: A lejohet me ja uru festat të Krishterëve?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=I7pIODWJfwc