(Video) Dr. Shefqet Krasniqi flet për “Big Brother”

0
189

“Big brother dhe shumë emisione tjera janë të kurdisura për degjenerimin dhe shkatërrimin e kësaj shoqërie e posaqërisht të kësaj rinie”. Këto ishin disa nga fjalët që i kishte thënë Dr. Shefqet Krasniqi vite më parë kur ishte pyetur për emisionin “Big Brother” i cili edhe këtë vit ka filluar të shfaqet me sezonin e tij të ri. Mjerisht, një numër i konsiderueshëm i rinisë sonë e përcjellë këtë emision që prodhon vlera të ulëta. Për më shumë ndiqeni videon./kohaislame