(Video) Gëzim Kelmendi – I ftuar në RTK – Projektligji i mbrojtjes nga zhurma

0
215

Diskutimi dhe miratimi i ligjit për mbrojtjen nga zhurmat ka nxitur debate të ndryshme në shoqërinë tonë. Për të bisduar rreth këtij ligji i cili duket të jetë tendencioz , mbrëmë në RTK ka qenë i ftuar deputeti nga Partia e Drejtësisë, Gëzim Kelmendi. Ndiqeni videon e mëposhtme për të parë paraqitjen e tij./kohaislame