(Video) Gjilan: Kandidati për asamble nga PDK kundër Fesë Islame

0
181

Edhe pak ditë kanë mbetur deri në zgjedhjet komunale. Andaj për qytetarët duhet vetëdijësim i madh se kënd ta votojnë. Ne ju sjellim një video në të cilën shihet qartë se si Drejtori i Arsimit për Komunën e Gjilanit dhe gjithashtu kandidat për asamble në komunën e Gjilanit, Bujar Nevzati në mënyrë kategorike nuk lejon vijimin e mësimin nga dy nxënëse me të vetmen arsye: “Ato bartin mbulesën islame”. /kohaislame