VIDEO – Gruaja vs Lavirja

Hoxha i nderuar Enver Azizi në këtë video sekuencë me titull: Gruaja vs Lavirja, tregon se akti që bëhet me Haram (në këtë rast me Lavire), ndjell megjithatë paknaqësi, ndërsa te Hallalli (gruaja) mashkulli ndjen dashuri dhe anasjelltas, për më shumë klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakMPB i Turqisë, Ala: Terroristi i sulmit në Stamboll ka lidhje me DAESH
Artikulli vijuesVriten 13 terroristë në Turqinë juglindore