(Video) Hoxhë Enis Rama: Përgëzime për këtë umet

0
129

Dhuna dhe vrasjet makabre në Siri dhe Egjipt ende janë duke vazhduar. Prej fillimit të kryengritjes kundër pushtetarit kriminel, Bashar el Asad në Siri janë vrarë rreth 250.000 njerëz nga të gjitha moshat. Realitet ky që mund ta bëjë një person i cili e kalon kohën duke i shikuar krimet e njëpasnjëshme ndaj civilëve që t’i humb shpresa për ditë të bardha. Mirëpo hoxhë Enis Rama gjatë një ligjërate të mbajtur para pak dite reflekton plot optimizëm për të ardhmen e Umetit Islam. Në videon e mëposhtme keni mundësi që ta ndëgjoni analizën e hoxhës së nderuar rreth gjendjes aktuale dhe asaj që pritet në të ardhmen/kohaislame