VIDEO – Mënyra e të falurit në Xhamia ku krijohet huti

Videoja e radhës shtjellon një çështje që sado kudo krijohen me vite polemika, debate mes myslimanëve në trevat tona, bëhet fjalë për mënyren e të falurit në Xhamia, hoxhallarët Ahmed Kalaja, Bekir Halimi, Enes Goga dhe Arben Ramkaj e shtjellojn këtë çështje në këtë video me titull “Mënyra e të falurit në Xhamia ku krijohet huti”, për ta dëgjuar videon klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakRefugjatët – Rama: Nuk do të ndërtojmë mure, por as nuk do t’i hapim kufijtë
Artikulli vijuesKombëtarja shqiptare midis Arabie